Training Mindfulness Proeverij

Deze heerlijke proeverij is een cadeautje voor elke leerkracht die meer rust in het hoofd en lijf wilt, voor zichzelf en de leerlingen.

Deelnemers leren de basis elementen van een mindful Leven. Mindfulness voor meer rust, focus en je leert leerlingen bewust worden van waar ze met hun aandacht zijn. Daardoor leren ze beter, ze slapen beter en hun prestaties groeien. Uit onderzoek blijkt dat leerlingen door mindfulness lessen vriendelijker zijn ten opzichte van zichzelf en anderen. Ook zijn ze stressbestendiger.

Deze proeverij is een praktische training bestaande uit 5 middagen. Tijdens deze proeverij ervaar je zelf de oefeningen, zodat je ze meteen kunt doorgeven aan jouw leerlingen.

De trainster Mariska Bosch is zelf een ervaren leerkracht basisonderwijs, coach, jeugdtherapeut en oprichter van de MindFitSchool. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops waarbij humor, praktische tips, variatie, interactie en deskundigheid centraal staan.

Vraag een vrijblijvende offerte of ga in gesprek om te kijken wat Mariska voor jouw onderwijs(congres) kan betekenen op 0625313504 of info@inspire2teach.nl.

Wat zeggen leerlingen...

... over de training Mindfulness?

Mindfulness als superkracht

Waarom Mindfulness een superpower is zie je hier!

Logo van Inspire2Teach

Contact
Twekkelerweg 256
7553 LS Hengelo
info@inspire2teach.nl
06 25 313 504

© Inspire2Teach