Met z’n allen ontsnappen

Boeiend teamuitje: met z'n allen ontsnappen

Na bijna een jaar aan voorbereidingen, staat hij dan eindelijk: de website Inspire2teach, mét de online jaartraining Mindfulness and More. Mariska krijgt daarbij hulp van vijf mensen die - vaak letterlijk - achter de schermen meewerken. Tijd om elkaar eens in real life te ontmoeten, het succes te vieren, en te ontsnappen aan de werkelijkheid.

En zo staan we op een zaterdagmiddag in escape room ‘Alice in Wonderland’: Bert (vader en designer), Ilona (zus en organisator), Bastian (echtgenoot en probleemoplosser), Mark (webdesigner en IT specialist), Mariska (trainer en organisator) en Katja (copywriter).

We voelen ons Alice
“Oh, kijk… daar komt de hendel tevoorschijn. Ik draai eraan, ja? Wat gebeurt er jongens, wie ziet het?” “Ja, hier! De lamp in de put is aangegaan. Oh, ik snap het, je moet dat balletje met die pedalen door het doolhof sturen. Dan hebben we eindelijk het vierde balletje en dan gaat vast die deur daar open.” De aankleding van de ruimte is top. Dus die deur is niet een gewone deur, maar een poortje waar je gebukt doorheen moet. We knallen golfballetjes met flamingo’s, herschikken de Mad Hatters hoeden en schaken met de koningin… kortom we voelen ons een beetje Alice.

De man met de haviksogen
Heb je al eens een escape room gedaan? Ik had niet gedacht dat jezelf uit een ruimte puzzelen zo leuk kon zijn. Er is zoveel te onderzoeken en te combineren, dat je elkaar keihard nodig hebt. Mark is de slimste, hebben we al snel in de gaten. Maar ook de rustige observator heeft een nuttige rol, en de man met de haviksogen is onmisbaar.

Bittergarnituur en foto
We vliegen voor ons gevoel van ruimte naar ruimte en alsnog zijn we te traag. Ah… nog tien minuutjes! Maar helaas, de dame van de organisatie is onverbiddelijk. Gelukkig krijgen we als troostprijs een gratis bittergarnituur én een toffe foto! En het mooiste is natuurlijk… na zo’n teamuitje weten we elkaar niet alleen achter de schermen maar ook voor de schermen te vinden.

-Katja Roemeling-

Logo van Inspire2Teach

Contact
Twekkelerweg 256
7553 LS Hengelo
info@inspire2teach.nl
06 25 313 504

© Inspire2Teach